Roosendaal

Woont u in Roosendaal en kunt u de diensten van een hovenier of tuinman gebruiken? Go Green Hoveniers kan u dan helpen.  We kunnen u helpen bij het onderhouden of aanleggen van uw tuin. Indien u interesse heeft bezoek dan de contactpagina op deze website en kom in contact met een tuinman van Go Green Hoveniers om de mogelijkheden voor uw tuin in Roosendaal te bespreken.

Werkgebied gemeente Roosendaal

Wij zijn actief in de volgende kernen van de gemeente Roosendaal:

  • Heerle
  • Moerstraten
  • Nispen
  • Wouw
  • Wouwse Plantage

Binnen dit werkgebied kunt een Go Green hovenier of -tuinman inhuren voor tuinonderhoud of tuinaanleg. 

 

Duurzaamheid in de gemeente Roosendaal

De gemeente Roosendaal wil zoveel mogelijk grijs voor groen inruilen! Roosendaal wil dat haar bewoners bewust kiezen voor een groene tuin. Zo vindt de gemeente het belangrijk dat de tuinen in de gemeente wateroverlast tegengaan, bijdragen aan biodiversiteit en zorgen voor een betere leefomgeving. Deze uitgangspunten hanteren wij als Go Green Hoveniers ook. Zie de website www.roosendaal.nl/groen-voor-grijs voor meer informatie.

Het NK tegelwippen is een initiatief waar de gemeente Roosendaal aal deelneemt. In de laatste editie strijd Roosendaal tegen de gemeente Bergen op Zoom om te kijken in welke gemeente de meeste tegels worden gewipt.

De gemeente Roosendaal is een voorloper in West Brabant wat betreft subsidieregelingen voor het verduurzamen van uw tuin. Zo is er subsidie beschikbaar voor het afkoppelen of niet aankoppelen van regenwaterafvoer op het rioleringssysteem, subsidie voor een groen dak, planten van bomen en verschillende subsidies voor het vasthouden van water in uw tuin. Go Green Hoveniers kan u adviseren over de verschillende subsidiemogelijkheden in de gemeente Roosendaal. Tevens kunnen we u helpen bij het aanvragen van de subsidie(s).

 

Vergunningen in de gemeente Roosendaal

Voor verschillende zaken die nodig kunnen zijn voor de aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin moet er een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente Roosendaal. Go Green Hoveniers kan u hierbij helpen. Zo kunnen we u direct in contact brengen met de juiste personen binnen de gemeente Roosendaal of (een deel van) het contact voor u uit handen nemen. U heeft o.a. vergunningen nodig voor het kappen van bomen of het veranderen van aanzicht van uw woning. Ook voor het tijdelijk plaatsen van containers of materialen op straat moet een vergunning worden aangevraagd.

 

Vacature hovenier Roosendaal

Ben jij een hovenier (in opleiding) of wil je graag hovenier worden? En ben je woonachtig in de gemeente Roosendaal Bekijk dan onze vacaturepagina!

 

Neem voor meer informatie over het ontwerpen en aanleggen van tuinen contact op met Go Green Hoveniers.

 

Kijk ook eens op onze Instagram pagina of Facebook-pagina voor het laatste nieuws en lees de ervaringen van onze klanten.