OVER ONS

 

  'Samen maken wij Nederland groen'! Dat is onze visie. Wij geloven dat een tevreden medewerker optimale prestaties levert. Door de medewerker centraal te stellen kunnen we dat stapje extra zetten voor onze klanten. Wij staan er voor om onszelf continu te blijven verbeteren. Op deze manier maken wij kwalitatief hoogstaande tuinen die daarnaast ook nog bijdragen aan een duurzamere leefomgeving.  

   

  Go Green Hoveniers is een jong en ambitieus hoveniersbedrijf wat de fysieke en mentale gesteldheid van zijn medewerkers centraal stelt. We willen maximale betrokkenheid creëren onder onze medewerkers door ze op te leiden tot echte vakmannen en te zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Daarnaast zorgen we voor een goede informele werksfeer, waarin iedereen zich thuis en betrokken voelt. Tevens stellen we onze jaardoelen gezamenlijk met alle medewerkers op en geeft iedereen input over hoe hij denk dat we deze jaardoelen kunnen bereiken.  

   

  Door deze maximale betrokkenheid te creëren geloven wij dat al onze medewerkers een stapje extra zetten voor onze klanten. Op deze manier zorgen we niet alleen voor tevreden medewerkers, maar uiteindelijk ook voor tevreden klanten. We willen kwalitatief hoogstaande tuinen afleveren met oog voor detail. Wij zijn pas tevreden als onze klanten meer dan tevreden zijn. 

   

  Naast het realiseren van kwalitatief hoogstaande tuinen, richten wij ons op tuinen die bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Dit willen we bereiken zonder dat het comfort en de wensen van de klant er onder lijden. Een tuin van Go Green Hoveniers is een tuin die zorgt voor een trots gevoel, een plekje waar je samen kan komen met je dierbaren en ook nog bijdraagt aan een duurzamere leefomgeving. 

   

  Neem voor meer informatie over het ontwerpen en aanleggen van tuinen contact op met Go Green Hoveniers.

   

  Kijk ook eens op onze Instagram pagina of Facebook-pagina voor het laatste nieuws en lees de ervaringen van onze klanten.