TUINONTWERP

Om uw droomtuin te realiseren, is een goed ontwerp de eerste stap. Wij komen persoonlijk bij u langs om kennis te maken en zo uitvoerig mogelijk uw wensen door te nemen. Uw behoeften zijn voor ons het belangrijkste bij het ontwerpen van een tuin. Wij luisteren naar uw ideeën en wensen en gaan op zoek naar de tuinstijl die bij u past. Daarnaast wordt er met een kundige blik naar uw tuin gekeken. We bezoeken samen met u onze vaste leverancier van der Heijden Sierbestrating in Wouw, zodat we samen de juiste materialen voor uw tuin kunnen uitkiezen. Er wordt een 2D ontwerp geschetst voor uw tuin, waarin alle grote elementen een plek krijgen en de juiste beplanting gekozen wordt. We leggen het vast in een voorlopig ontwerp en na uw goedkeuring en de laatste details, zal dit een definitief ontwerp worden. U krijgt van ons een heldere offerte. Bent u daarmee akkoord? Dan zorgen onze vakkundige hoveniers voor de aanleg van uw droomtuin!

 

BEPLANTINGSPLAN

De planten bepalen de sfeer en kleuren in de tuin. Wij bieden naast een tuinontwerp ook een beplantingsplan aan. Samen met u bepalen we hoe de tuin er uit komt te zien en welke beplanting er in komt te staan. U krijgt middels een moodboard inzicht in de verschillende soorten planten, de aantallen en de juiste plaats voor de beplanting. 

 

DUURZAAMHEID

Go Green Hoveniers kan u adviseren over de manier waarop u uw tuin zo duurzaam mogelijk kunt inrichten. Wij vinden het belangrijk dat uw tuin zoveel mogelijk water teruggeeft aan de bodem en zorgt voor verkoeling op hete dagen. Tevens kunnen we u adviseren over hoe uw tuin kan bijdragen aan de biodiversiteit. 

Go Green Hoveniers zoekt uit of u in aanmerking komt voor subsidies wanneer u uw tuin verduurzaamt. Dit is afhankelijk van de gemeente waarin u woont. 

 

Ons werkgebied beslaat heel West-Brabant en Tholen. Zo zijn we werkzaam in Steenbergen, Bergen op Zoom, Tholen en Roosendaal

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!