Etten-Leur

Bent u op zoek naar een hovenier of tuinman in Etten-Leur? Neem dan contact op met Go Green Hoveniers!  Of u nu op zoek bent naar een hovenier die het tuinonderhoud voor u verzorgd of een hovenier die uw tuinaanleg verzorgd? Bij Go Green Hoveniers bent u aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina op deze website om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

 

Duurzaamheid in de gemeente Etten-Leur

De gemeente Etten-Leur wil zoveel mogelijk verharding inruilen voor groen. Op deze manier wil Etten-Leur bouwen aan een duurzame woon- en leefomgeving. Om dit te stimuleren heeft de gemeente zich aangesloten bij het NK tegelwippen. Daarnaast is er een ruilactie opgestart waarbij mensen de verharding uit hun tuin zoals bestrating gratis kunnen inruilen tegen een plantenpakket. Deze actie loopt tot en met 17 oktober 2022. De gemeente promoot op hun website tevens het aanleggen van groene daken maar biedt hier zelf geen subsidies voor aan. Wel verwijzen ze naar Cultuurfonds voor een subsidie wanneer je groene daken aanlegt met de buren. 

De gemeente Etten-Leur biedt op het gebied van duurzaamheid geen subsidies aan. 

 

Vergunningen in de gemeente Roosendaal

Voor verschillende zaken die nodig kunnen zijn voor de aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin moet er een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente Etten-Leur. Go Green Hoveniers kan u hierbij helpen. Zo kunnen we u direct in contact brengen met de juiste personen binnen de gemeente Etten-Leur of (een deel van) het contact voor u uit handen nemen. U heeft o.a. vergunningen nodig voor het tijdelijk plaatsen van containers of materialen op straat.

 

Vacature hovenier Etten-Leur

Ben jij een hovenier (in opleiding) of wil je graag hovenier worden? En ben je woonachtig in de gemeente Etten-Leur? Bekijk dan onze vacaturepagina!

 

Neem voor meer informatie over het ontwerpen en aanleggen van tuinen contact op met Go Green Hoveniers.

 

Kijk ook eens op onze Instagram pagina of Facebook-pagina voor het laatste nieuws en lees de ervaringen van onze klanten.