Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een hovenier of tuinman in de regio Bergen op Zoom? Neem dan contact op met Go Green Hoveniers! Bent u op zoek bent naar een hovenier die het tuinonderhoud voor u verzorgd of een hovenier die uw tuinaanleg verzorgd? Bij Go Green Hoveniers bent u aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina op deze website om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

Werkgebied gemeente Bergen op Zoom

Wij zijn actief in de volgende kernen van de gemeente Bergen op Zoom:

  • Halsteren
  • Lepelstraat
  • Kladde
  • Klutsdorp
  • Heimolen

Binnen dit werkgebied kunt een Go Green hovenier of -tuinman inhuren voor tuinonderhoud of tuinaanleg. 

 

Duurzaamheid in de gemeente Bergen op Zoom

De gemeente Bergen op Zoom is actief bezig met het verduurzamen van de gemeente. De gemeente heeft hier zelfs een speciale website voor in het leven geroepen: www.duurzaambergenopzoom.nl. Hierop is te zien welke duurzaamheidsprojecten er lopen in Bergen op Zoom. Zo doet Bergen op Zoom mee aan het NK Tegelwippen. Hierbij hebben ze buurgemeente Roosendaal uitgedaagd. Dit is een actie waar Go Green Hoveniers zich sterk mee identificeert. We willen namelijk bijdragen aan het vergoenen en verduurzamen van de tuinen waar we een bijdrage aan leveren.

Dit is belangrijk omdat regenbuien steeds heviger worden. Een tuin die water goed doorlaat is niet alleen beter voor planten en dieren in je tuin maar zorgt er ook voor dat uw tuin langer mooi blijft.

Daarnaast geeft de gemeente op hun eigen website tips over hoe u uw (bedrijfs)tuin kunt verduurzamen. Bijvoorbeeld via een geveltuin of groene daken. Zie www.bergenopzoom.nl/duurzaamheid.

De gemeente Bergen op Zoom biedt nog geen subsidies voor het verduurzamen van uw tuin.

 

Vergunningen in de gemeente Bergen op Zoom

Voor verschillende zaken die nodig kunnen zijn voor de aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin moet er een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente Bergen op Zoom. Go Green Hoveniers kan u hierbij helpen. Zo kunnen we u direct in contact brengen met de juiste personen binnen de gemeente Bergen op Zoom of (een deel van) het contact voor u uit handen nemen. U heeft o.a. vergunningen nodig voor het kappen van bomen of het veranderen van aanzicht van uw woning. Ook voor het tijdelijk plaatsen van containers of materialen op straat moet een vergunning worden aangevraagd.

 

Vacature hovenier Bergen op Zoom

Ben jij een hovenier (in opleiding) of wil je graag hovenier worden? En ben je woonachtig in de gemeente Bergen op Zoom? Bekijk dan onze vacaturepagina!

 

Portfolio Bergen op Zoom

In Halsteren hebben wij reeds een gezellige tuin aangelegd. Klik op de link voor meer foto's en informatie!

 

Neem voor meer informatie over het ontwerpen en aanleggen van tuinen contact op met Go Green Hoveniers.

 

Kijk ook eens op onze Instagram pagina of Facebook-pagina voor het laatste nieuws en lees de ervaringen van onze klanten.