Tuinonderhoud

Klanten die voor het eerst het onderhoud in hun tuin willen laten doen door Go Green Hoveniers kunnen middels een introductie onderhoudsbeurt kennis maken met de kwaliteit en hoveniers van ons bedrijf. Op deze manier krijgt u inzicht in onze werkwijze en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. We voeren de introductie onderhoudsbeurt uit voor een vast bedrag. U kunt zelf kiezen voor hoeveel uur u de introductiebeurt wilt inplannen.. Op deze manier krijgt u er een helder beeld wat voor werkzaamheden wij in deze periode kunnen uitvoeren. We kunnen van te voren niet garanderen dat de werkzaamheden afkomen. Mocht u willen dat we langer blijven of terugkomen kunnen we hier uiteraard altijd voor om de tafel gaan zitten. 

 

Onderaan deze pagina ziet u een uiteenzetten van de verschillende opties die u heeft. Wanneer de introductiebeurt van 2 kanten bevalt zouden we graag een onderhoudscontract met u willen sluiten. Ook hierin zijn verschillende opties. Maar het belangrijkste is dat we het onderhoudsabonnement afstemmen op úw behoeftes. Zo heeft u het onderhoudsabonnement dat u wilt, zonder dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. 

Introductie onderhoudsbeurt

Heeft u interesse in een van onderstaande introductie onderhoudsbeurten? Neem dan contact op!

Onderhoudscontract

Wanneer de introductie onderhoudsbeurt is bevallen kunnen we een onderhoudscontract afsluiten. Dit onderhoudscontract stellen we altijd af op de specifieke wensen van de klant. We vermelden in dit onderhoudscontract welke werkzaamheden we uitvoeren, hoe vaak we langskomen en wanneer we ongeveer langskomen. Een onderhoudscontract is bij Go Green Hoveniers dan ook altijd maatwerk. Hieronder ziet u een opsomming van veel voorkomende onderhoudscontracten:

  • 2x per jaar snoeien van beplanting en afvoeren van groenafval
  • 2x per jaar snoeien van beplanting, 2x per jaar onderhoud gazon en afvoeren van groenafval
  • 6x per jaar verwijderen van onkruid en 2x per jaar onderhoud gazon
  • 6x per jaar verwijderen van onkruid, 2x per jaar snoeien van beplanting, 2x per jaar onderhoud gazon, 2x afvoeren van groenafval

 

Uiteraard zijn er ook andere opties mogelijk. Neem daarom contact op voor een persoonlijk advies.