Tholen

Bent u op zoek naar een hovenier of tuinman in de gemeente Tholen? Neem dan contact op met Go Green Hoveniers! Bent u op zoek bent naar een hovenier die het tuinonderhoud voor u verzorgd of een hovenier die uw tuinaanleg verzorgd? Bij Go Green Hoveniers bent u aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina op deze website om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

 

Werkgebied gemeente Tholen

Go Green Hoveniers is actief in de volgende kernen van de gemeente Tholen:

  • Anna Jacobapolder
  • Oud-Vossemeer
  • Poortvliet
  • Scherpenisse
  • Sint-Annaland
  • Sint-Maartensdijk
  • Sint Philipsland
  • Stavenisse

Binnen dit werkgebied kunt een Go Green hovenier of -tuinman inhuren voor tuinonderhoud of tuinaanleg. 

 

Duurzaamheid in de gemeente Tholen

De gemeente Tholen heeft een aantal initiatieven lopen om de gemeente te verduurzamen en te vergroenen. Zo promoot de gemeente Tholen geveltuinen. Op www.tholen.nl/wonen-en-verhuizen/energie-groen-en-milieu/geveltuin  geeft de gemeente meer informatie over dit onderwerp. Daarnaast hebben ze een uitgebreid groenbeleid opgesteld welke tevens op de website van de gemeente Tholen te vinden is. Ook worden er tips gegeven over hoe u wateroverlast tegen kunt gaan. Tevens wordt er verwezen naar de website www.zeelandverandertmee.nl. Dit is een website waarop tips staan om uw tuin gereed te maken voor het veranderende klimaat.

Wilt u persoonlijk advies over het klimaatklaar maken van uw tuin? Bijvoorbeeld m.b.t. waterafvoer of het hittebestendig maken van uw tuin? Neem dan contact op met Go Green Hoveniers.

 

Vergunningen in de gemeente Tholen

Voor verschillende zaken die nodig kunnen zijn voor de aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin moet er een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente Tholen. Go Green Hoveniers kan u hierbij helpen. Zo kunnen we u direct in contact brengen met de juiste personen binnen de gemeente Tholen of (een deel van) het contact voor u uit handen nemen. U heeft o.a. vergunningen nodig voor het kappen van bomen of het veranderen van aanzicht van uw woning.

 

Vacature hovenier Tholen

Ben jij een hovenier (in opleiding) of wil je graag hovenier worden? En ben je woonachtig in de gemeente Tholen? Bekijk dan onze vacaturepagina!

 

Neem voor meer informatie over het ontwerpen en aanleggen van tuinen contact op met Go Green Hoveniers.

 

Kijk ook eens op onze Instagram pagina of Facebook-pagina voor het laatste nieuws en lees de ervaringen van onze klanten.