Steenbergen

Bent u op zoek naar een ervaren en duurzame hovenier in Steenbergen? Neem dan contact op met Go Green Hoveniers en ontdek hoe wij u kunnen helpen. Onze medewerkers Mark, Temro en Joris komen allemaal uit Steenbergen en hebben al verschillende tuinen in deze gemeente aangelegd. Of u nu tuinonderhoud wilt laten plegen of uw hele tuin opnieuw wilt laten aanleggen, wij staan voor u klaar.  Bespreek de mogelijkheden voor uw tuin door contact op te nemen via de contactpagina. 

 

Werkgebied regio Steenbergen

Wij zijn actief in de volgende kernen van de gemeente Steenbergen:

  • Steenbergen
  • Nieuw-Vossemeer
  • Welberg
  • Dinteloord
  • De Heen
  • Kruisland

Woont u in een van deze plaatsen en heeft u een hovenier nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Duurzaamheid in de gemeente Steenbergen

De Nederlandse regering heeft als doelstelling dat Nederland in 2050 een klimaatbestendige en watterrobuuste inrichting heeft. Aan de hand van de doelstellingen van de regering heeft ook de Gemeente Steenbergen zijn ambitie vastgelegd om in 2050 energieneutraal te zijn. Omtrent het waterrobbuust inrichten van de verschillende kernen binnen Steenbergen heeft de gemeente nog geen ambities vastgelegd.

Wel heeft de gemeente Steenbergen in 2021 de actie 'Tegel eruit, plantje erin' georganiseerd. Dit is een actie waar Go Green Hoveniers zich sterk mee identificeert. We willen namelijk bijdragen aan het vergoenen en verduurzamen van de tuinen waar we een bijdrage aan leveren.

Dit is belangrijk omdat regenbuien steeds heviger worden. Een tuin die water goed doorlaat is niet alleen beter voor planten en dieren in je tuin, maar zorgt er ook voor dat uw tuin langer mooi blijft.

De gemeente Steenbergen biedt nog geen subsidies voor het verduurzamen van uw tuin.

Zie ook https://organisatie.gemeente-steenbergen.nl/overzicht_organisatie/duurzaamheid/duurzaamheid_in_de_gemeente_steenbergen

 

Vergunningen in de gemeente Steenbergen

Voor verschillende zaken die nodig kunnen zijn voor de aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin moet er een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente Steenbergen. Go Green Hoveniers kan u hierbij helpen. Zo kunnen we u direct in contact brengen met de juiste personen binnen de gemeente of (een deel van) het contact voor u uit handen nemen. U heeft o.a. vergunningen nodig voor het kappen van bomen, verzetten van grond, aanleggen van een inrit of het veranderen van aanzicht van uw woning.

 

Vacature hovenier Steenbergen

Ben jij een hovenier (in opleiding) of wil je graag hovenier worden? En ben je woonachtig in de gemeente Steenbergen? Bekijk dan onze vacaturepagina!

 

 

Portfolio Steenbergen

In Steenbergen hebben we reeds onderstaande tuinen aangelegd. Klik op de link of foto voor meer foto's en informatie!

 

 

 

Neem voor meer informatie over het ontwerpen en aanleggen van tuinen contact op met Go Green Hoveniers.

 

Kijk ook eens op onze Instagram pagina of Facebook-pagina voor het laatste nieuws en lees de ervaringen van onze klanten.