Een strakke onderhoudsvriendelijke tuin

De wens van deze klant was een betaalbare, groene en praktische tuin met laag onderhoud. Op basis van deze wensen hebben wij deze tuin aangelegd.

Betaalbaar 

Door slim hergebruik van oude materialen, hebben we de kosten kunnen reduceren. Er zijn tegels hergebruikt als fundering van de vlonder en het muurtje. Er is niet gekozen voor het vervangen van de schutting, maar er zijn delen van de schutting aangepakt en door het wisselen van planken is er een mooie schutting ontstaan.

Duurzaam 

De gekozen beplanting heeft het gehele jaar door weinig extra water nodig, en door de regenpijp te verleggen wordt het regenwater naar de planten geleid. Dit scheelt onderhoud en kraanwater. 

Laag onderhoud 

We hebben de tegels met slimme technieken aangelegd, hierdoor komt er nauwelijks nog onkruid tussen de tegels. Daarnaast dekt de beplanting het overgrote deel van de plantenbakken af, hierdoor heeft onkruid minder kans om te groeien. 

Kunstgras geeft een mooie groene sfeer in de tuin, heeft geen water nodig en de klant hoeft zich bijna niet meer druk te maken over het onkruid in zijn tuin.

 

Door het slim aanleggen blijven tuinen van Go Green strakke tuinen.

 

Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden van Go Green Hoveniers in Steenbergen