Planning

Bij Go Green Hoveniers willen we zo transparant mogelijk zijn en onze afspraken altijd nakomen. Daarom plannen wij onze werkzaamheden pas in, zodra iemand akkoord heeft gegeven op een offerte. Op deze pagina ziet u altijd een actueel overzicht van de periode waarin wij momenteel aan het plannen zijn. 

 

We zijn ons ervan bewust dat we momenteel een relatief lange wachttijd hebben. We zijn dan ook dringend op zoek naar personeel. Kent u iemand met ervaring of interesse in het hoveniersvak? Dan komen wij graag met diegene in contact. In ruil hiervoor ontvangt u korting op onze werkzaamheden. Zie hier de actievoorwaardes!

 

Planning nieuw geaccepteerde offertes

In de afbeelding hieronder ziet u de maand waarin we in het meest gunstige scenario aan uw klus beginnen wanneer u nu de offerte accepteert. In het kopje onder de afbeelding ziet u een voorbeeld over hoe we communiceren over onze startperiode en wat we bedoelen met een gunstig scenario.

Communicatie startperiode

Hieronder ziet u een voorbeeld van de communicatie die we kunnen doen over de startperiode van een klus. We verdelen de startperiode in drie verschillende opties. Het gunstige scenario wordt gehaald wanneer we ondanks de weersomstandigheden alle dagen kunnen werken. Tevens hebben we geen onvoorziene omstandigheden in onze lopende klussen. Ervaring leert dat dit gunstige scenario meestal niet gehaald wordt.

Zoals u ziet moeten we in onderstaand voorbeeld over de herfst heen plannen en in de winter. Dit zijn periodes waarbij het door de weersomstandigheden erg lastig is om een goede planning te maken voor een hoveniersbedrijf. Daarom houden we een relatief ruime marge aan qua startperiode. Op deze manier geven we onze klanten een realistische weergave van onze startperiode. 

Vervolgens ziet u hieronder een update van de startperiode van dezelfde klant. Inmiddels is het januari en kunnen we een strakkere tijdsperiode neerzetten waarin we gaan beginnen.. Uiteraard kunnen er altijd nog grote tegenvallers komen waardoor onze planning uitloopt. Denk hierbij aan uitval van een medewerker of bijvoorbeeld een langdurige periode van vorst.