ONZE PARTNERS

Wij werken samen met geselecteerde partners uit de regio. Zo werken we samen met zo min mogelijk leveranciers. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit van onze producten en diensten. Hieronder kunt u zien met welke leveranciers wij samenwerken.

 

MARKETING EN TUINAANKLEDING

Tenslotte werken we ook samen met InteriorByM.nl. Marjolein helpt ons bij de marketing en het aankleden van tuinen. Door haar kennis en creativiteit kunnen wij onze klanten een completer aanbod bieden. Marjolein heeft veel ideeën en weet de tuin zo mooi en praktisch mogelijk in te richten. We hebben al mooie samenwerkingen gehad en zijn blij dat we samenwerken met InteriorByM.nl.

 

TUINMATERIALEN

Onze 'dode' materialen voor in de tuin kopen we in bij van der Heijden Sierbestrating uit Wouw. Dit betreft een betrouwbare leverancier in het hart van ons werkgebied. Ze hebben een ruim assortiment en prettig in de communicatie. 

We nemen u graag mee om samen met ons een kijkje te gaan nemen in showtuin van van der Heijden Sierbestrating.

 

GEREEDSCHAP ONDERHOUD 

Al het gereedschap voor onze onderhoudsklussen halen we bij Mangnus Park en Tuin Machines uit Steenbergen.  Mangnus Park en Tuin Machines B.V. heeft zich gespecialiseerd op het gebied van verkoop, onderhoud en reparatie van diverse merken park en tuin machines, industriële veegmachines, schrobmachines en gereedschappen stratenmakers, voor zowel de particuliere als de professionele markt. We kopen onze producten van het merk Stihl. Onze producten worden tevens jaarlijks onderhouden door Magnus. 

 

GEREEDSCHAP TUINAANLEG

Voor het gereedschap wat we gebruiken voor de aanleg van tuinen werken we samen met Leys uit Steenbergen.  Leys is dé specialist als u het heeft over gereedschappen, hang- en sluitwerk, PBM en ijzerwaren en heeft een ruim assortiment. We nemen met name producten van IronSide af. 

 

VIJVER EN TOEBEHOREN

Voor alles wat met vijvers te maken heeft werken we samen met Aquarium en Vijver speciaalzaak Bubbels uit Hoogerheide. Bubbels is een echte specialist op het gebied van vijvers, vissen, zuurstofplanten etc. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment op dit gebied. 

 

BEDRIJFSKLEDING EN BODEMOPTIMALISATIE

Op dit onderdeel werken we samen met Klep uit Etten-Leur. Via Klep kunnen we bodemanalyses op uw bodem laten uitvoeren zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren. 

 

Wilt u ook partner worden van Go Green Hoveniers? Neem dan contact met ons op!