Topspin Autovac

Al sinds de start van ons bedrijf maken we gebruik van de Grabo. De Grabo is volledig elektrische vacuümhandzuiger waarmee we o.a. tegels gemakkelijk kunnen optillen en plaatsen. In het eerste kwartaal van 2023 heeft de importeur van de Grabo een nieuw product geïntroduceerd; De Topspin Autovac. Aangezien we al enthousiast waren over de Grabo zijn we direct de proef op de som gaan nemen met de Topspin Autovac. 

De Topspin Autovac is een verbeterde versie van de originele Grabo. De Topspin Autovac is kleiner en lichter dan de Grabo. Hierdoor is het totaalgewicht wat onze hoveniers tillen lager en dus arbotechnisch voordeliger. Het grootste voordeel van de Topspin Autovac is echter dat hij zichzelf continu vacuüm blijft zuigen. Bij de Grabo kon je een tegel maar een bepaalde tijd tillen omdat de Grabo anders zijn zuigkracht verloor. De Topspin Autovac blijft zichzelf continu vacuüm zuigen waardoor we nog efficiënter kunnen werken. 

 

Door de Topspin Autovac is de kans op schade kleiner en kunnen we efficiënter werken. Ook is de fysieke belasting door het gebruik van Topspin Autovac veel lager. Het apparaat maakt het tillen en verplaatsen van zware materialen eenvoudig en veilig, waardoor de fysieke belasting wordt verminderd en het risico op blessures wordt verkleind.

Zie hieronder ook een korte impressie van hoe wij de Topspin Autovac gebruiken in onze dagelijkse werkzaamheden. 

 

Ben je benieuwd naar de website van de Topspin Autovac? Kijk dan bij onze partners voor een link naar hun website. Op hun website zien jullie ook een korte review van ons!