Nieuwe medewerker!

We hebben een nieuw teamlid bij Go Green Hoveniers! 

 

Maak kennis met Paul , onze nieuwste aanwinst bij Go Green Hoveniers. Met veel enthousiasme verwelkomen we Paul in ons team en we zijn verheugd om zijn vaardigheden en passie voor het vak te zien groeien.

In zijn eigen woorden: "Ik ben Paul, 36 jaar en woonachtig in Steenbergen. Voordat ik bij Go Green in dienst kwam, heb ik eerst een aantal dagen op proef meegedraaid. Dit is me erg goed bevallen. Na heel wat jaren in de logistieke sector gewerkt te hebben, heb ik er uiteindelijk voor gekozen om voor Go Green te gaan werken. Ik ben voor Go Green gaan werken vanwege de leuke collega's, de goede ongedwongen sfeer en het mooie, afwisselende, eervolle werk."

 

Paul heeft in de afgelopen weken al veel geleerd en is snel gegroeid binnen ons bedrijf. Hij heeft zich aangepast aan werk en heeft zichzelf een goede werkhouding aangeleerd, ondersteund door verschillende hulpstukken. Dankzij de goede begeleiding die hij krijgt, kan hij in korte tijd veel ervaring opdoen.

 

Hij voegt eraan toe: "Door het snel kunnen leren en het doen van veel verschillende werkzaamheden, ben ik het vak nog leuker gaan vinden. Het is natuurlijk prachtig om een tuin te zien veranderen en daar nog jaren plezier van te kunnen hebben."

Wij zijn trots om Paul deel uit te laten maken van ons team en kijken uit naar zijn waardevolle bijdrage aan onze projecten. Welkom, Paul!