GoVerdeCera; de exclusieve tegels van Go Green Hoveniers

Met trots presenteren we onze eigen lijn met keramische tegels! De tegels zijn exclusief verkrijgbaar via Go Green Hoveniers. In samenwerking met onze leverancier van der Heijden Sierbestrating en de fabrikant van keramische tegels hebben we een eigen lijn met keramische tegels ontworpen. Omdat we deze tegels direct bij de fabrikant inkopen kunnen wij onze klanten deze kwalitatief hoogstaande tegels tegen een lage prijs aanbieden. Wanneer we op klantbezoek gaan voor het opmaken van een offerte zullen we samples meenemen van deze tegels. Zo kunnen we direct beoordelen welke van deze tegels het best past in uw tuin. 

 

GoVerdeCera-tegels zijn innovatieve terrastegels die de voordelen van keramiek en beton combineren voor een optimale uitstraling en functionaliteit. 

Het keramische oppervlak biedt een gebruiksvriendelijke ervaring. De tegels zijn bestand tegen kleurvervaging, krassen, waterafstoting en zijn gemakkelijk schoon te maken. Bovendien vermindert het antislipoppervlak het risico op uitglijden en vallen.

De betonnen onderlaag zorgt voor een stevige en stabiele basis, waardoor de verwerking van de tegels veel eenvoudiger is dan bij traditionele keramische tegels. GoVerdeCera-tegels kunnen direct op een goed aangedrukte zandbedding worden gelegd, zonder dat er specifieke ondergronden met cementmengsels nodig zijn. Op deze manier besparen we kosten voor onze klanten. 

Prijs

Soortgelijke tegels koopt u bij een een groothandel voor gemiddeld €99,95 per m2. Omdat wij direct bij de fabrikant inkopen kunnen wij deze tegels voor een scherpe prijs in de markt zetten. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van willen we de GoVerdeCera tegels in de beginperiode nog voordeliger prijzen. Daarom vragen we in de beginperiode slechts €75,95 per m2.

Op een terras van 45m2 scheelt u dit dus al €1.080!

Varianten

We hebben 4 verschillende keramische tegels (60X60X4) in onze GoVerdeCera lijn:

  • Onyx Shadow

  • Greystone Elegance

  • Misty Granite

  • Noir Elegance

GoVerdeCera Onyx Shadow

De antraciete keramische tegel "Onyx Shadow" belichaamt tijdloze klasse met zijn diepe, onyxkleurige schakeringen. Deze tegel straalt een elegantie uit, en voegt een vleugje luxe toe aan iedere tuin. De donkere schaduwen creëren een rijk en verfijnd effect, terwijl het oppervlak een moderne uitstraling geeft. "Onyx Shadow" is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel, vervaardigd uit duurzaam keramiek dat eenvoudig te onderhouden is. Deze tegel voegt een tijdloos element toe aan elke buitenruimte en straalt diepte en elegantie uit.

GoVerdeCera Greystone Elegance

"Greystone Elegance" is een keramische tegel die uitblinkt in tijdloze schoonheid en verfijning. De grijze tint van deze tegel straalt een kalme elegantie uit, terwijl de subtiele steenachtige textuur een vleugje natuurlijke charme toevoegt. Deze tegel is niet alleen een visueel aantrekkelijke keuze, maar ook een praktische oplossing, vervaardigd uit duurzaam keramiek voor gemakkelijk onderhoud en een lange levensduur. "Greystone Elegance" voegt een gevoel van tijdloze klasse toe, waardoor het een veelzijdige en stijlvolle toevoeging is aan diverse exterieurstijlen. Het is de perfecte keuze voor diegenen die een tijdloos en elegant element willen toevoegen aan hun buitenruimte.

*Deze tegel valt in de praktijk iets lichter qua kleur uit dan op de foto

GoVerdeCera Misty Granite

"Misty Granite" is een keramische tegel die de perfecte combinatie biedt van elegantie en moderniteit, verpakt in de tijdloze charme van natuurlijk graniet. Deze tegel heeft een mysterieuze, mistachtige uitstaling, waar grijze tinten en zachte aders samenkomen, resulterend in een subtiel en verfijnd patroon. De tegel is niet alleen erg mooi, maar ook zeer functioneel, dankzij de duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen van keramiek.  "Misty Granite" voegt een luxe toe aan elke ruimte. De veelzijdigheid van de grijze tinten maakt het eenvoudig te integreren in diverse stijlen, van strak modern tot klassiek, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een stijlvolle keramische tegeloplossing.

GoVerdeCera Noir Elegance

De keramische tegel "Noir Elegance" straalt een tijdloze en verfijnde uitstraling uit met zijn diepe, rijke zwarte tint en elegante textuur. Deze tegel belichaamt de perfecte combinatie van eigentijdse stijl en tijdloze klasse, waardoor het een ideale keuze is voor buitenruimteontwerpen die luxe en verfijning nastreven. De intense noir-kleur voegt een vleugje drama toe, terwijl de elegante textuur een subtiele diepte en visuele interesse brengt. "Noir Elegance" is niet alleen een esthetische aanwinst maar ook praktisch, omdat het gemaakt is van duurzaam keramisch materiaal, wat zorgt voor eenvoudig onderhoud en geschiktheid voor diverse toepassingen. Een tegel die een tijdloos statement maakt in elke ruimte.

Ben je benieuwd naar de GoVerdeCera tegels? Neem dan snel contact met ons op zodat we een klantbezoek in kunnen plannen. We zorgen uiteraard dat we de samples meenemen!