Sfeervolle tuin in Halsteren

Onze hovenier heeft samen met de klant besproken wat er in het dagelijkse leven allemaal in de tuin gebeurd. De wens van de klant was een groene en praktische tuin, waarbij een gezellige sfeer hoge prioriteit had. Er is een ruim terras aangelegd, waar ze volop kunnen genieten met vrienden en familie. De klinkers die in een visgraat patroon gelegd zijn in het terras zijn een echte eye-catcher.

 

Groene tuin
De bloembak is tegen de rand tegels aan gezet, zodat er hoogteverschil en meer groen in de tuin komt. Er is gekozen voor een grasperk en er is een groene hedera geplant voor een groene uitstraling.

 

Praktisch
Op basis van de input van de klant is een deel van het pad extra verstevigd, zodat er dagelijks een scooter over het pad kan rijden, zonder dat het pad verzakt. Daarnaast heeft onze hovenier een extra strook met klinkers tegen de schutting aan geplaatst, zodat de grasmaaier gemakkelijk erover heen kan rijden. De tegels zijn gevoegd met voegmiddel dat uithard, waardoor er minder onkruid groeit en de tegels vast liggen. Bij de barbecue is een kleine overkapping geplaatst, zodat deze droog blijft staan.

 

Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden van Go Green Hoveniers in de gemeente Bergen op Zoom.